Suchen

Kickz.com be-nl

Mijn account

x

COURTSIDE ACCESS FOR YOU!

Get a 10€ welcome voucher and other benefits!

  • 10€ voucher, minimum order value 100€.
  • First-round-first-pick advantages in all sales and sweepstakes!
  • Reminder for all limited releases and sneaker raffles!
  • Brand new product updates & exclusive NBA content!
  • Always sicker than your average!

VEELGESTELDE VRAGEN

Hier vind je antwoorden op vragen die vaak aan ons worden gesteld. Wanneer je een vraag hebt is het antwoord mogelijk binnen bereik met een enkele muisklik.

Doorgaan met winkelen

HOE KAN IK BIJ U BESTELLEN?

Om bij KICKZ te kunnen bestellen hebben we slechts het volgende van je nodig:

- een geldig e-mailadres voor door ons te versturen bestel- en verzendbevestigingen

- verzend- en factuuradressen

- de door jou gewenste betalingswijze

Je kunt deze gegevens beschermen door middel van een persoonlijk wachtwoord en uiteraard al je gegevens, met inbegrip van je wachtwoord, wijzigen in de sectie "Mijn Account" van onze website.

IS ER EEN MINIMUMBESTELWAARDE?

Ja. De minimum bestelwaarde is 30 Euro.

WAAR VIND IK MIJN KLANTNUMMER?

Je kunt je klantnummer vinden in de rechterbovenhoek van de factuur die wij hebben bijgesloten in het door jou bestelde pakket.

Denk erom dat je bij een bankoverschrijving ter verwijzing je e-shopnummer aangeeft. Dit nummer is eveneens te vinden in de rechterbovenhoek van je factuur. Het wordt je tevens toegezonden via e-mail en het verschijnt ook op het scherm na afronding van het bestelproces. Het begint met K00 (K-NUL-NUL.)

WAT IS MIJN ACCOUNT EN WAAR DIENT HET VOOR?

Voordat je je eerste bestelling kunt plaatsen, zal je worden gevraagd om een e-mailadres en wachtwoord op te geven. Dit hebben we onder meer nodig om bestel- en verzendbevestigingen naar je toe te kunnen sturen. Via je e-mailadres en persoonlijke wachtwoord heb je toegang tot de sectie Mijn Account op deze website.

Wat kan ik doen in de sectie Mijn Account?

Accountgegevens wijzigen
Hier kun je je naam, factuuradres, verzendadres, telefoonnummer en wachtwoord wijzigen. (Om je wachtwoord te wijzigen voer je simpelweg je nieuwe wachtwoord in en bevestig je het door het nog een keer in te voeren). Klik vervolgens op doorgaan.

Gewenste betalingswijze
Hier kun je de door jou gewenste betalingswijze voor al je bestellingen wijzigen. Je kunt tevens je creditcardgegevens wijzigen. Uiteraard worden bij creditcardgegevens slechts de laatste 4 cijfers van je kaart getoond. Wanneer je bestelt hoef je slechts de op de achterzijde van je kaart vermelde 'card validation code' (CVC) in te voeren.

E-mail-abonnement bewerken
Abonneer je op onze e-mailnieuwsbrief en selecteer de onderwerpen die je interesseren: Denk eraan: Wanneer je de nieuwsbrief niet langer wilt ontvangen, gebruik dan de 'afmelden'-link in de voetnoot onderaan de laatste nieuwsbrief die je hebt ontvangen.

Account verwijderen
Alle klantgegevens zullen worden verwijderd uit de database van onze e-shop. Wanneer je op een later tijdstip een bestelling wilt plaatsen, dien je een nieuw account aan te maken.

Bestelgeschiedenis
Bekijk een chronologisch overzicht van al je eerdere bestellingen.

Verlanglijstje Blader door de artikelen die je op je verlanglijstje hebt geplaatst. Wanneer je ze nu wilt bestellen, kun je ze overhevelen naar je mandje door te klikken op de knop overhevelen naar mandje.

Tegoedbon kopen Hier kun je tegoedbonnen kopen voor onze online winkel. Deze zijn verkrijgbaar in de bedragen 25€, 50€, 75€, 100€, 150€ en 200€. Na je aankoop zul je een e-mail ontvangen met een tegoedboncode die te gelde kan worden gemaakt in onze online winkel.

Gekochte tegoedbonnen Een overzicht van alle tegoedbonnen die je bij KICKZ hebt gekocht. Wanneer je het e-mailbericht met de tegoedboncode niet langer hebt kun je hier alsnog de code opzoeken.

HOE KAN IK MIJN ADRES WIJZIGEN?

Log in met je e-mailadres en wachtwoord of gebruik je Facebookaccount.

Klik op de knop Mijn Account en ga naar Accountgegevens wijzigen. Je zult zien dat je hier ook je wachtwoord kunt wijzigen. Wanneer je je verzendadres wijzigt, denk er dan aan dat je wijzigingen bij je volgende bestelling van kracht worden.

HOE KAN IK MIJ AANMELDEN VOOR ONTVANGST VAN DE KICKZ-NIEUWSBRIEF?

Nadat je een bestelling hebt geplaatst bij KICKZ zul je automatisch onze wekelijkse e-mail nieuwsbrieven gaan ontvangen.

Wanneer je de nieuwsbrief niet langer wilt ontvangen, gebruik dan de 'afmelden'-link in de voetnoot onderaan de laatste nieuwsbrief die je hebt ontvangen.

WELKE ARTIKELEN OP UW WEBSITE ZIJN LEVERBAAR?

Op onze website worden alleen leverbare artikelen, maten en kleuren getoond. Leverbaarheid kan echter slechts worden bevestigd na voltooiing van je bestelling.

Hoe komt dat? Wanneer er van een artikel nog maar enkele exemplaren in voorraad zijn en meerdere mensen dit artikel tegelijkertijd bestellen, kan het gebeuren dat het is uitverkocht voordat ons systeem het van de site heeft verwijderd. Dit komt echter maar zelden voor en wij proberen deze situatie naar beste vermogen met technische middelen op te lossen.

WANNEER VERZENDT U MIJN BESTELLING?

Afhankelijk van je gewenste betalingswijze en de verzendbestemming kan de levering tot 5 werkdagen in beslag nemen. Denk eraan dat pakketten elke dag om 17.00 uur bij ons hoofdmagazijn worden opgehaald door de pakketdienst, wat betekent dat bestellingen na dit tijdstip slechts de volgende dag kunnen worden verzonden (ophalen wederom om 17.00 uur). Dat is dus een extra dag.

Zodra je bestelling ons magazijn heeft verlaten sturen we je een e-mail met de verzendbevestiging en de Tracking link, zodat je kunt bijhouden waar de naar jou onderweg zijnde bestelling zich bevindt.

IK HEB NOG SALDO OP MIJN KICKZ-ACCOUNT. HOE KAN IK HIER GEBRUIK VAN MAKEN?

Je hoeft niets te doen. Wanneer je nog saldo op je KICKZ-account hebt, wordt dit automatisch in mindering gebracht op je bestelbedrag. Via de door jou gekozen betalingswijze kun je het verschil betalen, wanneer het saldo kleiner is dan je totale aankoopbedrag.

HOE KAN IK EEN TEGOEDBON TE GELDE MAKEN?

Tijdens de checkout, na het kiezen van de gewenste betalingswijze, kun je je tegoedboncode invoeren in het hiervoor bestemde veld.

Klik op Tegoedbon te gelde maken en je zult zien hoe de waarde van de tegoedbon in mindering werd gebracht op je totale aankoopbedrag. Wanneer er nog geld van je tegoedbon over is, wordt dit overgeheveld naar je KICKZ-account en in mindering gebracht op je volgende bestelling.

HEBT U EEN GROTE CATALOGUS WAARUIT IK KAN BESTELLEN?

Nee. We hebben geen grote catalogus. Ons assortiment groeit met de dag en geen enkele catalogus zou dit bij kunnen houden. Ook zijn er veel in beperkte oplage verkrijgbare producten, die we niet in de catalogus zouden kunnen opnemen omdat ze al uitverkocht zouden zijn voordat je de catalogus in huis hebt.

De eenvoudige stelregel bij KICKZ is: Koop het wanneer je het ziet. Wanneer je aarzelt, koopt vervolgens iemand anders het en dan is het weg.

KAN IK IETS AAN MIJN BESTELLING TOEVOEGEN?

Wanneer je bestelling nog niet is verzonden, is dat eventueel mogelijk. Maar omdat timing nu cruciaal is, kun je het beste onze klantenservice bellen op +49 89 3247810 (München, Duitsland). Zij kunnen je vertellen of het nog mogelijk is om iets toe te voegen of dat je bestelling al onderweg is.

WELKE BETALINGSWIJZEN BIEDT U AAN?

Bankoverschrijving: Jij maakt het bedrag aan ons over via bankoverschrijving en wij verzenden je bestelling zodra het bedrag op onze bankrekening is bijgeschreven. Levertijd: Ongeveer twee tot vijf dagen na ontvangst van de betaling.

PayPal: Je kunt kiezen voor Paypal wanneer het bedrag van je bankrekening of creditcard wordt genomen. Levertijd: Ongeveer twee tot vijf dagen na ontvangst van de betaling.

Creditcard: Levertijd: Ongeveer twee tot vijf dagen nadat de kaart geverifieerd is.

WAAR STUUR IK MIJN BANKOVERSCHRIJVING NAARTOE?

Onze bankgegevens zijn:

Begunstigde: KICKZ AG
Bank: Postbank Munich
IBAN: DE84 7001 0080 0443 0908 00
BIC: PBNKDEFF
Referentie: (Jouw e-shopnummer)


Om je bestelling zo snel mogelijk te kunnen verwerken is het belangrijk dat je ter referentie het e-shopnummer vermeldt (begint met K00 / K-NUL-NUL).

WELKE CREDITCARDS WORDEN GEACCEPTEERD?

Wij accepteren de volgende creditcards:

- Visa
- MasterCard

Denk eraan dat wij, om fraude met creditcards te vermijden, uitsluitend kaarten accepteren die geregistreerd zijn voor 'Verified by Visa' of 'MasterCard SecureCode'.

WAT HOUDT 'VERIFIED BY VISA' IN?

Visa biedt uitgebreide bescherming tegen fraude, maar Verified by Visa gaat nog een stap verder en voegt een extra beveiligingslaag toe op het moment dat je online creditcardgegevens invoert. Deze dienst helpt onbevoegd online gebruik voorkomen door je identiteit te bevestigen door middel van een aanvullend wachtwoord.

Het werkt als volgt:

1. Activeer de functie 'Verified by Visa'
Registreer je credit- of debitcard nu voor het 'Verified by Visa'-programma via de website van je deelnemende kaartuitgevende instantie of terwijl je online winkelt.

2. Winkel bij deelnemende online handelaren
Bezoek online handelaren waar het 'Verified by Visa'-symbool wordt weergegeven, voor een extra beveiligingslaag.

3. Geniet van verbeterde beveiliging
En van de extra rust die het geeft. Activeer 'Verified by Visa' op je Visa credit- en debitcards.

'Verified by Visa' werkt met vrijwel elke computer die verbonden is met het internet. Er hoeft geen speciale software voor te worden geïnstalleerd. Zodra je je kaart geactiveerd hebt ga je gewoon door met online winkelen en het nummer van je Visa-kaart zal bij checkout automatisch worden herkend. Voer simpelweg je 'Verified by Visa'-wachtwoord in en voltooi het normale proces van checkout.

Wij begrijpen dat veel mensen zullen aarzelen om hun creditcardnummers in te voeren op onbekende online sites, maar je kunt er zeker van zijn dat je persoonlijke kaartgegevens door Visa worden verstuurd met een hoog niveau van codering (SSL) en worden opgeslagen op een beveiligde server achter een firewall ter bescherming tegen onbevoegde toegang. Je Visakaartuitgever zal aanvullende privacy- en veiligheidsprocedures hebben. Je kunt hier toegang tot krijgen tijdens het activeringsproces van 'Verified by Visa'.

Meer informatie over 'Verified by Visa'

WAT HOUDT 'MasterCard SECURECODE' IN?

'MasterCard SecureCode' is een dienst ter verbetering van je bestaande MasterCardfaciliteit. Een persoonlijke code betekent extra bescherming tegen onbevoegd gebruik van je kaart wanneer je winkelt bij deelnemende online verkopers.

Zodra je je hebt geregistreerd en je eigen persoonlijke SecureCode hebt aangemaakt, zal je, telkens wanneer je een aankoop doet bij een deelnemende online handelaar, bij de checkout automatisch door je financiële dienstverlener worden verzocht om je SecureCode in te voeren. Je SecureCode wordt snel bevestigd door je financiële dienstverlener en je aankoop is voltooid. Je SecureCode wordt nooit gedeeld met de handelaar. Het is het net als het invoeren van je pincode bij een geldautomaat.

Bekijk een video over hoe je je registreert voor 'MasterCard SecureCode'

Meer informatie over 'MasterCard SecureCode'

HOE KAN IK MIJ REGISTREREN VOOR 'VERIFIED BY VISA' OF 'MasterCard SECURECODE'?

De registratie voor beide authenticatieprocedures is eenvoudig en snel. Hier wordt uitgelegd hoe.

Verified by Visa

MasterCard SecureCode

U HEBT MIJ EEN FACTUUR GESTUURD, MAAR IK HEB AL BETAALD. HEBT U MIJN BETALING NIET ONTVANGEN?

Bankoverschrijvingen kunnen tot vier werkdagen duren. Waarschijnlijk was je betaling nog onderweg toen we de factuur opstuurden. Je kunt de factuur negeren.

IS HET MOGELIJK OM BIJ DE CHECKOUT MEERDERE TEGOEDBONNEN TE GELDE TE MAKEN?

Om technische redenen is het thans niet mogelijk om meer dan één tegoedbon per bestelling te gelde te maken. Je kunt meer informatie vinden over het te gelde maken van tegoedbonnen in paragraaf 11 van onze algemene voorwaarden.

NAAR WELKE LANDEN VERZENDT U?

Een overzicht van alle landen waar we naar verzenden (inclusief verzendkosten) kan hier worden bekeken.

WAT ZIJN DE VERZENDKOSTEN?

Voor bestellingen binnen Duitsland, Oostenrijk en het Verenigd Koninkrijk is verzending kosteloos.

Een overzicht van de verzendkosten voor alle andere landen kan hier worden bekeken.

WELKE PAKKETDIENST GEBRUIKT U?

Afhankelijk van de bestemming gebruiken we ofwel DHL ofwel UPS. Klik hier voor meer informatie over verzendkosten. Zodra je bestelling ons magazijn heeft verlaten sturen we je een e-mail met een tracking link.

IK HEB EEN E-MAIL ONTVANGEN WAARIN WORDT AANGEGEVEN DAT EEN ARTIKEL 'ON BACKORDER' IS. WAT HOUDT DIT IN?

Dit houdt in dat ten minste een van de door jou bestelde artikelen zich niet in ons hoofdmagazijn maar in een extern magazijn bevindt en we het eerst naar ons hoofdmagazijn moeten vervoeren. Zodra het artikel ons hoofdmagazijn bereikt, verzenden we je bestelling. Houd in zo'n geval rekening met ongeveer twee tot drie extra dagen voor de verzending. Wanneer een artikel niet kan worden verzonden, zullen we je hierover informeren via e-mail.

HOE KAN IK EEN ARTIKEL RETOURNEREN?

Nadat je je bestelling hebt ontvangen, heb je 14 dagen de tijd om eventueel artikelen aan ons te retourneren.

Adresseer te retourneren artikelen aan:

Kickz AG Logistik
Dr.-Wilhelm-Kuelz-Str. 11
15562 Ruedersdorf
Germany

WAAR HEB IK HET RETOURNERINGSFORMULIER VOOR NODIG?

Het retourneringsformulier (achterzijde van de factuur) bevindt zich in elk van de door ons verzonden pakketten. Wanneer je artikelen wilt retourneren, dien je dit formulier in te vullen en bij de geretourneerde artikelen te voegen. Wanneer je een vervangend artikel wilt hebben, geef dan op het retourneringsformulier de naam, het artikelnummer, de grootte en de kleur van dit vervangende artikel op. Als je de voorkeur geeft aan een terugbetaling, geef dan je bankgegevens op. Als je hebt betaald via creditcard of PayPal, zal de terugbetaling langs die weg plaatsvinden.

Denk eraan dat terugbetalingen tot 14 werkdagen in beslag kunnen nemen.

WANNEER ONTVANG IK DE TERUGBETALING?

Na ontvangst van de geretourneerde artikelen zullen we zo snel mogelijk je terugbetaling verwerken. De terugbetaling zal plaatsvinden langs dezelfde weg waarop we je eerdere betaling ontvingen. Dus als je bijvoorbeeld met je creditcard hebt betaald, zullen we het bedrag terugstorten op je creditcardrekening. Hetzelfde geldt bij betaling via PayPal, je krijgt het dan teruggestort op je PayPal-rekening. Normaal gesproken zal je binnen 14 werkdagen de terugbetaling hebben ontvangen.

MIJN VRAAG STAAT HIER NIET BIJ. WAT KAN IK DOEN?

Ga naar onze contactpagina en klik op de knop die aangeeft dat jouw vraag er niet bij staat. Er zal een contactformulier worden geopend waarin je je vraag kunt invoeren voor onze klantenservice, waarop vervolgens binnen 24 uur zal worden gereageerd.

Contactpagina